dilluns, 6 de maig del 2013

S'obren les inscripcions per al Mercat de 2a mà

De dilluns 6 dins diumenge 12 de maig es pot presentar la sol·licitud d'inscripció per posar parada a la 7a edició del mercat de 2a mà i d'Intercanvi, que se celebrarà diumenge 9 de junyEl 9 de juny se celebra la VII edició del Mercat de 2a mà i d'Intercanvi a la plaça de les Casernes. Les inscripcions es podran formalitzar a partir d'aquest dilluns, dia 6, i només durant una setmana, fins diumenge 12. 

Des de la passada edició la participació al Mercat té un cost de 9 euros per inscripció. Aquest import només l'hauran de satisfer aquelles persones que hagin estat seleccionades, i serà un requisit indispensable per formalitzar la inscripció al Mercat. Les places són limitades a 200 taules, com en les darreres edicions. 

Com a novetat, cal destacar que ena questa ocasió les taules s'assignaran abans, quan es formalitzi la inscripció amb el pagament. D'aquesta manera els participants no hauran d'esperar l'assignació del número de taula el mateix dia abans de començar. 

Per fer la sol·licitud d'inscripció es pot fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o per Internet a través de la Carpeta Ciutadana de la pàgina web de l'Ajuntament, en aquest enllaç.

Per tal de facilitar les condicions d'aparcament, VNG Aparcaments aplicarà una tarifa especial de 6 euros a partir dels 160 minuts (2 hores i mitja) d'estacionament, i fins les 24 h del diumenge als aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes i de la Peixateria. D'aquesta manera els usuaris s'estalvien més de la meitat de la tarifa normal. 

La 7a edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi de Vilanova i la Geltrú se celebrarà diumenge 9 de juny de 10 a 14 hores a la plaça de les Casernes, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient. 

En el Mercat s'hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre, entre particulars, objectes de segona mà. Una vegada més, comptarà també amb una Oficina de Canvi local per poder utilitzar la moneda social turuta, i un espai pel Banc del temps de la ciutat. A més, cal dir que en aquesta edició es reforçarà el control de les persones que no estiguin acreditades per muntar una parada, amb la col·laboració de la policia local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada