divendres, 21 de setembre del 2012

Activitats al Nucli Antic del 21 al 23 de setembre

VISITES GUIADES

Visites al Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.



Divendres i dissabte de 10 a 13h i de 16 a 18h. Diumenge de 10h a 14h. Les visites al Museu són amb guia i comencen a l’Hora en punt . Divendres i dissabte la darrera visita és a les 12h i a les 17h. Diumenge a la 13h.




Denominació d'Origen Can Papiol. Vins amb bombolles (Estiu. Museus). Museu Romàntic Can Papiol, aquest divendres, de 19.30 a 21 hores hi ha una visita comentada en la que es farà una introducció a la història del vi a la comarca del Garraf i taller de cata de vins. Les places són limitades. Podeu fer les resreves al 93.893.03.82 o museupapiol@vilanova.cat. El preu és de 5 €.





Hostes vingueren que de casa ens tragueren (Estiu. Museus), Museu Romàntic Can Papiol, aquest dissabte de 19 a 20.30 hores hi ha la visita teatralitzada al Museu Can Papiol ambientada en l'arribada de les tropes frances a Vilanova i la Geltrú. L'activitat finalitzarà amb una copa de cava. Les places són limitades. Podeu fer les resreves al 93.893.03.82 o museupapiol@vilanova.cat. El preu és de 10 €.




CONCURSOS DE FOTOGRAFIA PER A JOVES

Concurs de fotografia 2.0 per a joves: fotografia el Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú ! Es pot participar en el concurs a través del Facebook del Nucli Antic Vng fins al 17 d'octubre. El concurs està adreçat a persones d'entre 14 a 35 anys que gaudeixin de la fotografia i les noves tecnologies. Per participar només cal tenir compte d'usuari al facebook, ja que el concurs es dinamitzarà mitjançant aquesta eina 2.0, i cada participant podrà penjar un màxim de 3 fotografies. Es valorarà la creativitat, l'originalitat i el missatge de la foto. 

El guanyador del concurs rebrà un smartphone alliberat i 1 Abonament 5 ! pel Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà; dues entrades pel festival Faraday Tardor pel primer finalista i un sopar per a dues persones en un dels restaurants col·laboradors del Nucli Antic. 

Per més informació, podeu llegir les BASES
Per saber l'àmbit del Nucli Antic podeu mirar el PLÀNOL



VII Concurs fotogràfic sobre el patrimoni cultural de Vilanova i la Geltrú. Sota el lema “El patrimoni i els joves” el concurs està obert a joves de 14 a 35 anys aficionats a la fotografia. Tema: Museu de Vilanova. Entrega de fotografies del 3 al 23 de setembre. Exposicó de fotografies: divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de setembre. Lliurament de premis: diumenge 30 de setembre a les 12h. Al Museu Víctor Balaguer. Més informació


Per més informació, podeu llegir les BASES.






CONFERÈNCIES 


Conferència: Patrimoni natural a càrrec de Jaume Marsé, a la seu de l'A.C.Ateneu Vilanoví. El tema de la conferència és que la ciutat disposa d'un patrimoni natural que cal catalogar, mantenir a la memòria popular i protegir per a que no sigui malmès en les modificacions urbanístiques. L'accès és lliure i gratuÏt. Organitza l'APMA/A i l'A.C.Ateneu Vilanoví


ITINERARI PEL NUCLI ANTIC 


Si voleu passejar pel Nucli Antic coneixent els indrets més interessants i atractius de la zona, ara ho podreu fer ajudats d’una autoguia cultural. S'explica de manera detallada els diferents indrets i s'il·lustra un mapa-guia per seguir l'itinerari d'una manera amena. Es recomana començar a la Plaça de les Neus i acabar a l'església dels Josepets. 



Us podeu descarregar l'autoguia en vairs idiomes: català, castellà, anglès o francès.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada