dijous, 21 de juny del 2012

Artrivity Disseny Global



Aquesta setmana parlem amb una parella emprenedora al cap davant d’una empresa de disseny global que avarca el disseny, el grafisme, la multimèdia, l’interiorisme i la consultoria. L’Àlex i la Mireia van decidir emprendre i constituir Atrivity Disseny Global l'any 2004. Com molts free-lance i empreses relacionades amb el disseny van començar des de casa. El 2007 van decidir fer un pas més i instal·lar-se en un establiment al Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú. La Mireia està especialitzada en disseny del producte i té formació en disseny industrial i empresarials, especialitat en màrqueting. L’Àlex és llicenciat en disseny multimèdia per la UOC, i qui qui s'encarrega del tema web. Tenen el reforç d'un bon equip format per 4 persones permanents, i puntualment tenen el suport d’algun becari. Com a empresa estan associats a l’ADEG, i ofereixen un 5 % de descompte als clients que també hi estiguin associats.


Allò que els diferencia és que ofereixen un servei integral als seus clients. S’encarreguen del procés global del disseny de l’empresa, tenint en compte totes les fases de creació i disseny d'una marca: des del disseny de la imatge corporativa, el disseny de la pàgina web i el disseny del local. La Mireia i l'Àlex ens comenten que perquè hi hagi un bon producte final és necessari que el client tingui clar el que vol i el que necessita per ajustar el producte final. Primer reben la demanda i fan un assessorament al client. Posteriorment fan un treball de recerca i documentació sobre el sector de l’empresa demandant, alhora que una consulta de la competència per no repetir el producte. Aquí recalquen que és important conèixer el sector dels clients. No és el mateix el disseny web d’una empresa de cosmètica que d’un restaurant. Amb aquest servei integral es dóna una coherència en el màrqueting de l’empresa i la imatge externa d’aquesta. A més, estan preparant un servei nou en el paquet integral que ofereixen, i és, afegir el concepte de “Social Media” a travès del màrqueting online. Val a dir que a més d’un treball integral, tenen una filosofia pragmàtica i propera al client. El seu estil com empresa és una comunicació adaptada al llenguatge del client per acompanyar-lo en el procés de creació. Amb això, volen apropar el món creatiu al món empresarial. 



Ofereixen una eina gratuïta d'autodiagnosi per empreses que volen avaluar la seva imatge corporativa. El test està dividit en quatre àrees de duració de 5 minuts. És un test confidencial, i per obtenir resultats acotats s'han de contestar totes les preguntes. Fes el test!















El primer treball de disseny global que han fet amb perspectiva integral ha estat la imatge corporativa, multimèdia i interiorisme del centre de companyia d'animals de Sant Pere de Ribes, Miman's. A més també han col·laborat en molts projectes i esdeveniments de Vilanova: disseny del cartell, programa i marxandatge del Carnaval 2010 de Vilanova i la Geltrú; disseny del cartell, el programa de mà, l'escenari i marxandatge de la Festa Major 2009, el disseny del cartell i website del IV sopar de joves empresaris, i molts més altres projectes locals. També han dissenyat la pàgina web del jugador del Barça Dani Alves

A més de projectes locals també tenen demanda internacional. Han estat reconeguts amb dos guardons de prestigi en el món de disseny. Van guanyar el Silver W3 Award 2011 pel projecte de disseny multimèdia del web del prestigiós Hotel-restaurant The Mirror de Barcelona, reconegut amb dues estrelles mitchelin amb una cuina capdavantera gràcies al xef Paco Pérez. Els W3 Awards són uns prestigiosos premis anuals de creativitat i màrqueting que cada any reconeixen l’excel·lència creativa web i el treball de professionals de màrqueting i creatius a nivell internacional. 

Vàries webs que Artrivity ha dissenyat pels seus clients surten publicades en la prestigiosa guia de “Web Design Index.com” de l'editorial The Pepin Press, que reconeix els 1000 millors dissenys de l'any a nivell internacional. Aquesta és una obra referent pel sector en quan a tendències que regeixen el disseny web, com per exemple, el web de l'empresa de vestits de núvia Beatriz Alvaro

També han estat reconeguts amb el premi a l’excel·lència al disseny “Xarup” d’Artrivity en Tianfu Baodao 2011 Concurs de disseny industrial. Concurs organitzat per la Federació d’Economia Industrail de Shicuan, Xina, i la Federació Industrial de Taiwan amb l’objectiu de promoure la innovació tecnològica i el desenvolupament de la indústria en aquestes dues regions asiàtiques. El producte guardonat és un dosificador de xarops refrigerats, que destaca per la seva practicitat i innovació. 

Com apunt final, la Mireia i l'Àlex ens comenten que tot i els temps de crisis econòmica que hi ha més enllà del sector, aguanten bé gràcies a que tenen força demanda.  I és que l'important és que el que fas t'apassioni. Recomanen que aquelles persones que vulguin engegar un negoci tinguin molt clar el que volen oferir, com oferir-ho i sobretot, que creguin en el projecte. També recalquen la necessitat de col·laboració amb altres empreses i establir una xarxa de serveis professionalitzats. 



Artrivity Disseny Global estan al c/ Josep Anton Marqués, núm.4Els horaris són de dilluns a divendres de 8 a 18 hores. Per contactar amb ells podeu trucar al 93.893.10.72 o a info@atrivity.comTambé els podeu trobal al facebook: artrivitydisseny, i twitter: @Atrivity, i pinterest. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada