divendres, 4 de maig del 2012

Activitats al nucli antic del 4 al 6 de maig



CURSOS
L'art de fotografiar. Curs de fotografia bàsica del patrimoni al Museu Romàntic Can Papiol. Dissabtes 28 d’abril, 5 i 12 de maig de 9 a 13h. Curs d’introducció a la fotografia del patrimoni. Les tres classes estaran impartides pel fotògraf Òscar Rodbag. 

EXPOSICIONS

Artistes amb el Sàhara. 15 artistes han donat una de les seves obres per a que siguin exposades i subhastades per finançar el projecte de rehabilitació de l’escola ZURGU ABDEARRAHMAN d’Ausserd als camps de refugiats de Tindouf. Artistes que col·laboren: Lluís Amaré, Joaquim Budesca, Manel Claver, Arthur Duch, Pep Duran, Carles Hernández, Montse Cabezas, Joan Ill, Ferran F. Margalet, David Ricart, Jordi Santacana, Marc Sardà, Sebastià Serra, Martí Valero i Pep Ventura. Del 28 d’abril al 10 de maig al Centre d’Art Contemporani La Sala. Organitza Sahara Acció Solidària.

Koncept. és una mostra que reflexiona a l’entorn del significat de l’art a l’actualitat. La mostra ofereix un ampli ventall d'obra de reconeguts creadors lligades a la noció d'història i temps. Entre els artistes de la col·lecció tenim entre d'altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, Christo. Col·lecció Biel Torrens. Aquesta mostra estarà exposada al públic fins el 10 de juny al Centre d'Art Contemporani la Sala. 


Pantalla Global. Mostra en actiu a la Sala de les columnes. L'objectiu de l'exposició és mostrar el poder de la pantalla en tots les seves vassants: seducció, espectacle, creació d'arquetips i models, informació, comunicació, etc. Uns poders que amb els avenços tecnològics no paren d'augmentar fins arribar a l'actual proliferació de pantalles, les quals cada vegada estan  presents en més espais i moments: pantalla de TV, de vídeo, tàctil, lúdica... Del 27 d'abril al 27 de maig al Centre d'Art Contemporani la Sala. 


DOCUMENTALS
Gdeim Izik. El campament de la Resistència Sahrauí. Documental. En acabar hi haurà un debat amb: Àlex Font, d’Acció Solidària amb el Sàhara VNG i Isabel Terraza, activista pro-sahrauí present en el desmantellament del campament. Divendres 4 de maig a les 19.30h a l’Ateneu Vilanoví. Organitza Acció solidària amb el Sàhara.

Hasting, una altra vegada. Projecció comentada per Salvador Butí, excursionista. Divendres 4 de maig a les 20:30 h al local social de l'AE Talaia. Organitza: Secció cultura.



NITS JOVES 

Nits Joves. Aquesta setmana Classe de Ball i exhibició "Newstyle". Dissabte 5 de maig a les 23 h al Pavelló de les Casernes. I com sempre a partir de les 22:30 h activitats fixes: malabars, tennis taula, videojocs, etc. 



CONCERTS

24 Golpes. Mikel Erentxun. Un àlbum de rock clàssic, que beu de les seves primeres influències: Beatles, Bowie i en general, de tot el so dels primers 70’s. Intèrprets: Mikel Erentxun, veu i guitarra. Rubén Caballero, guitarra. Dissabte 5 de maig de 21h a 22.30h  a l’Auditori Eduard Toldrà. Preu 15 euros
Per a més informació: http://www.auditoritoldra.cat/ca/index.php




PRESENTACIONS
Presentació del llibre Les Flors del Sàhara. A càrrec de Marta Fos i Miquel Cartró, autors del llibre i de Nabit Lahbib infant saharaui protagonista d’un dels contes. Diumenge 6 de maig a les 12h al Centre d’Art Contemporani La Sala. 


ESPORTS
Campionat Aleví d'Hoquei Patins de la Territorial de Barcelona. Dissabte 5 de maig fase prèvia de 9:30 h a 21:30 h i diumenge 6 fases finals de 10 h a 19:30 h. Al Pavelló Municipal d'Esports (Plaça de les Casernes, s/n) . 

VISITES GUIADES 
Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals. 


Divendres dia 4: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte dia 5: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Diumenge dia 6: de 10 a 14h 

Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. Tarifes: entrada general a 3 euros, entrada reduÏda a 1,5 euros i la tarifa per grups és 45 euros. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada