divendres, 6 d’abril del 2012

Activitats al Nucli Antic per Setmana Santa

* En aquest espai del bloc s'anuncien tant aquelles activitats que es duen a terme al Nucli Antic, com aquelles entitats del Nucli Antic que dinamitzen accions en altres espais.

EXPOSICIONS

Exposició "Koncept" al Centre d'Art Contemporani La Sala.  Koncept és una mostra que reflexiona a l’entorn del significat de l’art a l’actualitat. La mostra ofereix un ampli ventall d'obra de reconeguts creadors lligades a la noció d'història i temps.Entre els artistes de la col·lecció tenim entre d'altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, Christo. Col·lecció Biel Torrens. Aquesta mostra estarà exposada al públic fins el 10 de juny.

Horari de La Sala: De dimarts a dissabte de 18 a 21h. Dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14h. Dilluns tancat. Accés lliure i gratuït.


VISITES GUIADES

Visites la Museu Romàntic Can Papiol
Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants d ela vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII.

Divendres dia 6: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte dia 7: de 10 a 13h i de 16 a 18h Diumenge dia 8: de 10 a 14h 
Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. 

Inscripcions a les visites guiades nucli antic SETMANA SANTA
Museu Papiol, Geltrú i Nucli Antic de Vilanova
Inclou una visita comentada al Papiol i a continuació un itinerari per la Geltrú i la Vilanova Vella. Les visites es faran el divendres 6 i el dissabte 7 d’abril a les 10.30, tenen una durada aproximada de 2 hores i el preu és de 5 euros.  El circuit de la visita inclou el recorregut per la planta noble, l'àrea rústic i el jardí. 
Cal fer incripció prèvia trucant al 938930382 o bé al correu electrònic: museupapiol@vilanova.cat

Marxa nòrdica
Inclou visita comentada al Papiol i un circuit de marxa nòrdica per camins i corriols dels afores de la ciutat. La visita tindrà lloc el divendres 6 d’abril i el punt de trobada serà a les 19.30 a la plaça de les Casernes. Els participants hauran de portar roba còmoda per caminar, un frontal, llum i aigua. L’edat recomanada és a partir de 8 anys. El preu és de 10 euros per persona i cal fer inscripció prèvia al telèfon 607167803 o al correu miquel@fontsadventure.com.

APLEC DE PASQUA

Els Amics de la Sardana de l'A.E.Talia cel·lebren el 25è Aplec de Pasqua el proper dilluns 9 d'abril. L'acte es fa a la via pública i té lloc a la gran casa vilanovina d'estil neoclàssic Masia Cabanyes a les 12 fins les 13 hores del migdia. Es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Catània i tot seguit hi haurà una paella col·lectiva per a tots els participants. L'accès és lliure per a tothom. Per més informació contactar al telèfon al 93.893.12.57 o a secretaria@aetalaia.cat.
Organitza la secció Amics de la Sardana de l'entitat de l'A.E.Talaia. 

RUTA GASTRONÒMICA

VNGvoltapes. També podeu anar de Tapes al Nucli Antic. Fins el 22 d'aril podreu gaudir de 38 tapes acompanyades de la cervesa San Miguel. Cada bar i restaurant adherit té la seva pròpia tapa. Una tapa i quinto al preu de 2,50 euros. Hi ha 38 restaurants i bars de tot Vilanova adherits, entre ells hi ha 2 restaurants del Nucli Antic adherits a la ruta: Cantina Don Taquito i Espai de la Carme.

A més de gaudir d'aquesta ruta gastronòmica, podeu entrar en un sorteig on es donen diversos premis. Per més informació, consulteu vngvoltapes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada