divendres, 30 de març del 2012

Activitats al Nucli Antic del 30 de març a l'1 d'abril


EXPOSICIONS

Inauguració de l’exposició Koncept. Koncept és una mostra que reflexiona a l’entorn del significat de l’art a l’actualitat. La mostra ofereix un ampli ventall d'obra de reconeguts creadors lligades a la noció d'història i temps,.Entre els artistes de la col·lecció tenim entre d'altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, Christo. Col·lecció Biel Torrens. Divendres 30 de 19 a 20 h al Centre d’Art Contemporani la Sala. 

Exposició “Cartes a l’Univers” de Lourdes Fisa. Exposició guanyadora del premi Donart 2012. Cartes a l'Univers és una reflexió del que ens envolta, des de dins (les cartes sempre són personals i secretes) i són enviades a l'espai. Busca una comunicació i una resposta. "Quants universos individuals rebran les cartes? A quants podré contestar? Del 10 de març a l’1 d’abril al Centre d’Art Contemporani La Sala. Horari de La Sala: De dimarts a dissabte de 18 a 21h. Dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14h. Dilluns tancat. Accés lliure i gratuït. 


VISITES GUIADES

Visites la Museu Romàntic Can Papiol
Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants d ela vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII.

Divendres dia 30: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte dia 31: de 10 a 13h i de 16 a 18h Diumenge dia 1: de 10 a 14h 

Inscripcions a les visites guiades nucli antic Setmana Santa

Museu Papiol, Geltrú i Nucli Antic de Vilanova
Inclou una visita comentada al Papiol i a continuació un itinerari per la Geltrú i la Vilanova Vella. Les visitess es faran el divendres 6 i el dissabte 7 d’abril a les 10.30, tenen una durada aproximada de 2 hores i el preu és de 5 euros.  Cal fer incripció prèvia trucant al 938930382 o bé al correu electrònic: museupapiol@vilanova.cat

Marxa nòrdica
Inclou visita comentada al Papiol i un circuit de marxa nòrdica per camins i corriols dels afores de la ciutat. La visita tindrà lloc el divendres 6 d’abril i el punt de trobada serà a les 19.30 a la plaça de les Casernes. Els participants hauran de portar roba còmoda per caminar, un frontal, llum i aigua. L’edat recomanada és a partir de 8 anys. El preu és de 10 euros per persona i cal fer inscripció prèvia al telèfon 607167803 o al correu miquel@fontsadventure.com.

ACTIVITATS A LA VIA PÚBLICA

Espectacle Itinerant RESIDUALS GURÚ. Música creativa realitzada amb instruments construïts a partir de deixalles urbanes. Divendres 30 de 18 a 19.30 a la plaça de les Cols. Accés lliure i gratuït.

Últims dies per inscriure’s a la Tercera Edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi que tindrà lloc el proper diumenge 15 d’abril a la plaça de les Casernes. Les persones interessades a participar-hi podran inscriure’s-hi fins l’1 d’abril, on line, a través de l'Administració Oberta del portal web de l'Ajuntament o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

MÚSICA
Antonio Vivaldi i Arcangelo Corelli. Lux Perpetua Ensemble (Primavera. Arts escèniques, visuals, música). Un recorregut pel barroc italià més pur, de la mà de dos dels seus màxims exponents: Antonio Vivaldi i Arcangelo Corelli. Obres per a viola da gamba i baix continu. Interpretació: Santi Mirón, viola da gamba. Xavier Puertas, violone. Lluís Solé, clavicèmbal. Durada 75 minuts. Diumenge 1 d’abril de 19h a 20:30h a l’Auditori Municipal Eduard Toldrà. Preu 10 euros.
Concert de Rams de l’Orfeó Vilanoví. Direcció Josep Maria Vidal. Coral de Collserola: direcció Assumpta Cribillers. Orquestra Clàssics de Vallvidrera: Direcció Àngel Vilagrassa. Solistes: Núria Poch, Soprano. Anna Maria Ristol, Soprano. Assumpta Cribillers, Mezzo. Pere Cowly, Tenor. Àngel Ferrer, Baix. Dissabte 31 de març de 20:30h a 22:30h a la Parròquia de Sant Joan Baptista. Accés lliure i gratuït. Per a més informació: www.orfeovilanovi.org


CONFERÈNCIES

Passió per les vinyes a càrrec d’Ernestina Torelló, Viticultora. Divendres 30 de 20:30 h 22 h. Més informació: www.aetalaia.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada