divendres, 23 de març del 2012

Activitats al Nucli Antic del 23 al 25 de març

* En aquest espai del bloc s'anuncien tant aquelles activitats que es duen a terme tant al Nucli Antic, com aquelles entitats del Nucli Antic que dinamitzen accions en altres espais.


EXPOSICIONS
Exposició “Cartes a l’Univers” de Lourdes Fisa. Del 10 de març a l’1 d’abril al Centre d’Art Contemporani La Sala. Exposició guanyadora del premi Donart 2012. Cartes a l'Univers és una reflexió del que ens envolta, des de dins (les cartes sempre són personals i secretes) i són enviades a l'espai. Busca una comunicació i una resposta. "Quants universos individuals rebran les cartes? A quants podré contestar?" Horari de La Sala: De dimarts a dissabte de 18 a 21h. Dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14h. Dilluns tancat. Accés lliure i gratuït

VISITES GUIADES 
Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants d ela vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII.
Divendres 23: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte 24: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Diumenge 25: de 10 a 14h
Preu: 3 euros o 1,5

CONFERÈNCIES

Divendres Cultural. A.E.Talaia. Conferència a càrrec de Rafael Jariodo Frnaco, President de CC ONG Ajuda al Desenvolupament (ONGD).Procés de construcció i entrega a l'Estat de Mali al 2010 i al 2011 de dues escoles a la comuna rural d'Hombori amb l'ajut de l'AE.Talaia i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Avui divendres a les 20.30 fins les 22.00 hores al local social de l'A.E.Talaia (c/Comerç, 4). Accès lliure i gratuït. Aforament limitat. Organitza la Secció de Cultura.  

CONCERTS

Nowa Reggae a l'Auditori Eduard Toldrà.(Primavera. Arts escèniques, visuals, música), The Odians, aquest dissabte 24 de març, a les 20 hores, a la Sala Gran. El preu únic és de 7 euros, i les entrades no són numerades. The Odians és un septet barceloní que interpreten el que ells anomenan "Jamaican Jazz", una combinació entre jazz i música jamaicana. És un punt de trobada de dos camins musicals inequívocament connectats. Per una banda, el so orignal de seccions rítmiques de l'època daurada de la música jamaicana dels 60 i 70, i per l'altra, el discurs jazzístic traçat de la guitarra elèctrica, els teclats i el saxofon. Aquesta unió d'ambdòs estils musicals permet oferir una fotografia musical farciada de bon groove que es pot qualificar com a petita i distingida delicatessen musical. 

Perquè l'esdeveniment sigui rodó, des de les 19h, ens acompanya també el selector i col·leccionista de singles originals Ivan Thorpedo, que ens demostra als plats perquè és un dels millors col·leccionistes del gènere. 

Si voleu seguir les novetats del festival: @Nowa Reggae Fest. 
Al Youtube



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada