dilluns, 19 de març del 2012

3a Edició del Mercat de 2a Mà i d'Intercanvi


El  diumenge 15 d'abril es celebra el Mercat de Segona Mà i Intercanvi de Vilanova i la Geltrú. Aquest esdeveniment té lloc al Nucli Antic, concretament a la plaça de les Casernes, de 10 a 14 hores. 

Aquesta és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, concretament pel CRIA - Centre de Recursos i Informació Ambiental-, i amb la col·laboració del PINA- Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic-.


L'objectiu d'aquest mercat és afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les "3 R " : reduir, reutilitzar i reciclar. L'intercanvi és entre particulars i es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà. Els articles que es vulguin intercanviar han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. No es podran intercanviar productes considerats perillosos o nocius, animals, aliments ni restes d'estoc. Hi ha unes condicions generals per a l'obtenció de llicència per a ocupació de l'espai públic en motiu de participació al mercat de segona mà i intercanvi: Bases participació.

Per participar-hi cal inscriure's prèviament. El marge per inscriure's comença avui i estarà en actiu fins l'1 d'abril. Os podeu inscriure per varies vies: 

Per aquelles persones que s'hagin inscrit, se'ls hi notificarà la confirmació per telèfon o per email. Les persones que se'ls hagi confirmat la inscripció, hauran de personar-se el dia de la celebració del mercat, entre les 9 i les 10 hores al punt d'informació, amb el DNI i el full de confirmació. RECORDEU QUE LES PLACES SÓN LIMITADES !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada