dimarts, 7 de febrer del 2012

Presentació d'un plànol de comerços i serveis del Nucli Antic

Es presenta l'elaboració d'un plànol dels comerços i serveis del Nucli Antic. S'ha actualitzat la informació del mapa editat el 2010, i a més, es presenta una versió del mapa en google maps. Per l'elaboració del mapa s'ha realitzat un treball de camp, censant un a un els establiments comercials que hi ha a la zona. Són 111 establiments i serveis que s'han adherit a aquesta campanya promocional del comerç del Nucli Antic. En el procés d'identificació i classificació dels establiments, s'observa que el Nucli Antic té una tipologia de comerç basada en la diversitat de productes i el comerç de proximitat.


La creació i edició del mapa comercial és una de les accions d'enguany per dinamitzar i promoure el comerç del Nucli Antic. És un dels eixos del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic -PINA-.

Les novetats d'enguany del plànol dels comerços i serveis són: 
  • L’actualització de la informació del mapa: s'han afegit nous comerços a la campanya, i s'han actualitzat les dades dels equipaments municipals, el patrimoni històric del barri, i la informació de les zones de mobilitat.
  • El disseny gràfic del mapa desplegable: on hi destaquen imatges dels comerços i equipaments culturals del Nucli Antic. En l'edició gràfica del plànol hi destaquen  tonalitats cromàtiques similars de la Carta de Colors
  • La presentació digital dels comerços a través de google maps, on hi ha la mateixa informació que en el mapa desplegable però amb un atractiu afegit: hi ha la possibilitat d'actualitzar la informació dels comerços i activitat econòmica del nucli antic. Així doncs, aquell ciutadà que hagi obert un establiment comercial o un servei econòmic a la zona del Nucli Antic recentment, pot aparèixer al mapa digital de comerços del Nucli Antic. L'edició i publicació de les dades dels establiments es gestiona des del PINA. Per sortir en el mapa, cal enviar les dades de l'establiment i una foto d'aquest.                     
Os podeu posar en contacte amb: nucliantic@vilanova.cat o al telèfon 93 814 00 00 (ext.2252) 
Els plànols desplegables ja estan disponibles pel ciutadà, en espais municipals com l'OAC -Oficina d'Atenció Ciutadana-,  La Botiga, i a l'Oficina de Turisme. També es lliurarà properament una mostra del plànol als residents i comerços del Nucli Antic. 


Mapa digital comerços de Nucli Antic




























Os recomenem que per visualitzar correctament la informació dels comerços i serveis, feu servir l'eina de vista panoràmica de l'esquerra del mapa digital. Si amplieu la imatge, veureu correctament tots els establiments ubicats al mapa, i les dades de contacte d'aquests. 


 Mapa desplegable comerços Nucli Antic




Més informació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada