divendres, 24 de febrer del 2012

Activitats al Nucli Antic del 24 al 26 de febrer

VISITES GUIADES

Museu Romàntic PapiolL’entrada al museu és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda d'1,5 euros
(infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). 

Divendres 24:  de 10 a 13h i de 16 a 18h  
Dissabte 25: de 10 a 13h i de 16 a 18h 
Diumenge 26: de 10 a 14h


CONFERÈNCIES 


A.C.Ateneu Vilanoví. Conferència: "El medi marí",  càrrec de Xavier Roset, doctor en electrònica i membre de l'equip de recerca marina de l'UPC. La conferència té lloc a la seu de l'Associació cultural de l'Ateneu Vilanoví aquest dissabte 25 de febrer de 19.15 a 20.15h.  Aquesta presentació està dins el programa de cicle de xerrades i sortides naturalistes de l'APMA, qui organitza l'acte. 
L'entrada és gratuïta.


EXCURSIONS

A.E.TALAIA. Aquest cap de setmana està programada l'ascensió al Montmalús (Andorra) amb esquís i raquetes de neu per la secció de muntanya i esquí. Organitza l'excursió Secció d'Esquí i Secció Muntanya. Més informació. 


CONCERTS


Auditori Eduard Toldrà, a la Sala Gran, Orquestra de Cambra del Garraf -OCG-.100 Anys de Montsalvatge. Hivern. Aquest diumenge 26, de 19 a 20.30 hores. L'Orquestra de Cambra del Garraf ens ofereix noves produccions de la formació musical emmarcades dins la temporada d'hivern 2012. El concertino solista convidat és Benjamin Scherer. La direcció és a càrrec de Guerassim Voronkov. Organitza la Regidoria de Cultura. 


El preu d'accès són 15 euros. La venda d'entrades és al mateix Auditori 1 hora abans de l'inici del concert, o al Telentrada
Més informació: Temporada gener-juny 2012


ACTES AL CARRER


Processó del Sant Murai. Sopar de Quaresma i subhasta d'objectes inútils (Carnaval). Aquest dissabte 25 es surt de la seu de l'Agrupació de Balls Populars a les 19 hores i es farà un recorregut pel centre de la ciutat. 
A les 22h es farà un sopar i la subhasta d'objectes inútils. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada