dijous, 5 de gener del 2012

Activitats al Nucli Antic del 5 al 8 de gener

ACTIVITATS A LA VIA PÚBLICA


Cavalcada dels Reis d’Orient. Dijous 5 de gener de 18:30h a 20:30h. Sortida des del Castell de la Geltrú i arribada a la plaça de la Vila. La Cavalcada passarà per la Rambla Principal, Plaça de les Neus, carrer de l’Aigua, Plaça de Catalunya, Carrer del Pare Garí, avinguda de Francesc Macià i plaça de la Vila. Consulteu el plànol. Organitza: Regidoria de Cultura



Mercat del Petit Regal. Mercats de Nadal i Reis. A la plaça de les Cols. Del 16 de desembre al 5 de gener de 10 a 14h i de 17 a 21h. Organitza: Regidoria de Joventut, Promoció Econòmica, Turisme, Comunicació i Premsa.


Trasllat de la Bandera i Pregó dels Tres Tombs 2012. Diumenge 8 d’11 a 14h. A les 11del matí, s'iniciarà el TRASLLAT DE LA BANDERA. Des del carrer Viladellops núm. 1 l'equip portant de la Bandera de l'any passat i la seva comitiva, acompanyats de la Banda de l'Escola de Musica Mestre Montserrat de la nostra ciutat, es dirigirà al passatge d'Olèrdola, carrer de Menéndez Pelayo, avinguda Francesc Macià, rambla Principal, carrer Colom, carrer Escolapis i plaça de la Vila. A les 12:30 h, al Saló de Plens de l'Ajuntament, es llegirà el PREGÓ DELS TRES TOMBS 2012 a càrrec de la Sra. Nuria Valls i Fuster. A continuació, la comitiva s'adreçarà per l'avinguda Francesc Macià, rambla Principal, plaça de les Neus, carrer de la Bomba, plaça Sant Antoni, carrer Josep Anton Marques, carrer Joaquim Mir i plaça de les Casernes on, davant del núm. 4, es portarà a terme el LLIURAMENT DE LA BANDERA a la portant d'enguany, Laura Sueiro Ballesteros. Per gentilesa de la Colla Castellera, actuació dels BORDEGASSOS DE VILANOVA. Organitza: Associació dels Tres Tombs.


VISITES GUIADES
 Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). 

Divendres dia 6: tancat
Dissabte dia 7: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Diumenge dia 8: de 10 a 14h 


Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. 


CONCERTS
Revetlla de la Nit de Reis. Dijous 5 a l’Envelat de Vilanova de les 23:55 a les 5:00h.  La festa estarà amenitzada pels PD’s Modositos, Patxanga la Txaranga i Simon & Graufunkal. Organitza: A.C Ateneu Vilanoví i Endimari. Preu: Socis de les entitats organitzadores 3 € i pel públic en general 5 €

EXPOSICIONS:
Anselm Clavé i La Unió Vilanovina. Del 17 de desembre al 8 de gener de 2012 a la Sala. Dins dels actes del 150è aniversari de la creació de l'entitat.  A través de plafons i altres elements expositius, l'Entitat presenta esdeveniments destacables de la vida i les diferents accions de l'artista. D'altra banda, La Unió Vilanovina aporta el seu arxiu de fotografies, gravats, textos i dibuixos sobre la relació de Josep Anselm Clavé amb la pròpia entitat. Inauguració de 19 a 19:30 h . Organitza:La Unió Vilanovina. Horari de visita: De dimarts a dissabte de 18 a 21 h. Dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h. Dilluns tancat.


Quaderns de viatges imaginat. Continua l'exposició de les il·lustracions "Quaderns de viatges imaginats" de Sebastià Serra, a la Sala de les Columnes. L'exposició es podrà visitar fins el dia 8 de gener del 2012 a la Sala. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.           

Diorames de Pessebres i Figures Populars. Exposició del 18 de desembre al 17 de gener de 2012.Horari dies feiners: de 19 a 20.30h. Diumenges i Festius: de12 a 14h i de 18.30 a 20.30h. Al local de l’Associació Pessebrista (C. Manel de Cabanyes, 17)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada