divendres, 13 de gener del 2012

Activitats al Nucli Antic del 13 al 17 de gener


ACTIVITATS A LA VIA PÚBLICA
Tomb de gegants i entremesos amb la presentació i estrena de Les Cotonines de Vilanova i la Geltrú (Sant Antoni. Tres Tombs). L'acte serà el diumenge 15 de 12 a 14h.  La sortida en cercavila es fa, de la plaça de les Cols,  amb la ballada final a la plaça de Sant Antoni.

Itinerari del Tomb de gegants i entremesos: plaça de les Cols (sortida), carrer Comerç, plaça Paul Casals, carrer de l'Església i plaça de Sant Antoni. Aquest acte està organitzat pels Moixiganguers de la Geltrú i l'Associació de Sacaires i Flabiolaires de la Costa de Ponent. Amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 

Durant la celebració dels Tres Tombs, el dimarts 17 de gener, quedarà afectat el trànsit en alguns carrers de la vila. Al Nucli Antic quedaran afectats els següents carrers i plaçes: a les onze del matí el recorregut dels Tres Tombs passarà pel carrer de les Casernes, la plaça de les Casernes, el carrer Joaquin Mir i el carrer Josep Antón Marquès. I al voltant de les 12 hores del migdia quedaran afectats: el carrer de la Bomba, la plaça de les Neus i el carrer de l'Aigua. Mentre durin els Tres Tombs estarà prohibida la circulació de vehicles pels carrers per on transcorrin els participants de la festa. L'autobús urbà també ocasionarà restriccions en el servei de les 10 a les 16 hores.                Afectació del trànsit.

VISITES GUIADES

Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). 

Divendres dia 13:  de 10 a 13h i de 16 a 18h  
Dissabte dia 14: de 10 a 13h i de 16 a 18h 
Diumenge dia 15: de 10 a 14h 

EXPOSICIONS

Diorames de Pessebres i Figures Populars. Exposició del 18 de desembre al 17 de gener de 2012. Horari dies feiners: de 19 a 20.30h. Diumenges i Festius: de12 a 14h i de 18.30 a 20.30h. L'accès a l'activitat és lliure i gratuït. L'activitat té lloc al local de l’Associació Pessebrista. Més informació


A.E.Talaia. Presentació del llibre: Guia de colls de Catalunya, Andorra i Balears. 900 pujades en bicicleta de carretera, a càrrec del seu autor, Frederic Ràfols.  L'acte és avui, divendres 13, a 2/4 de 9 del vespre, al local social.  Organitza: Secció Cultura. Més informació. 

CONCERTS / BALLS 
A més de la tradicional festa dels Tres Tombs el 17 de gener, durant aquest cap de setmana es celebren altres actes festius organitzats per l'Associació dels Tres Tombs, en col·laboració amb altres entitats:

Concert de Música Catalana, ( Santa Antoni. Tres Tombs), aquest dissabte 14 de 19 a 20.30h al Centre Contemporani LA SALAActe organitzat per l'Associació dels Tres Tombs. El concert és a càrrec de l'Orquestra Venus. I desprès d'aquest concert, al mateix recinte LA SALA, tindrà lloc a les 23h el Gran ball dels Tres Tombs. 

Concert de festa Major d'Hivern a càrrec de la Banda Municipal de Música Mestre Montserrat (Santa Antoni. Tres Tombs), diumenge 15  de 19 a 20.30h a l'Auditori Eduard Toldrà. Organitza l'Associació dels Tres Tombs. El preu del concert són 3 euros.

Programació completa d'Actes dels Tres Tombs 2012 Vilanova i la Geltrú





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada