divendres, 30 de setembre del 2011

Activitats al Nucli Antic del 30 de setembre al 2 d'octubre

CONCERTS
  • Concert amb Keltònics. La formació vilanovina ofereix un concert amb repertori que parteix de la revisió de temes estàndards de la música tradicional irlandesa, bretona i escocesa, entre d'altres, amb instruments tradicionals. El concert l'organitza l'associació cultural Ateneu Vilanoví i tindrà lloc aquest divendres dia 30 de les 20 a les 21.30 hores al local que l'associació té a la plaça Llarga núm. 19. Més informació.

  • Inauguració dels Divendres Culturals en el curs 2011-2012. Aquest divendres 30 de setembre a les 20.30 hores s'inauguren els Divendres Culturals amb la conferència "El cacau, un regal diví" a càrrec de Ramon M. Masalles, Catedràtic emèrit del departament de Biologia Vegetal de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Organitza: secció de cultura en el local que l'entitat té al carrer Comerç, núm.4Més informació.                                                                                                                                     
VISITES GUIADES

  • Museu Romàntic Papiol: Aquest diumenge dia 2 d'octubre hi haurà l'acte d'inauguració de l'obertura completa del Museu Romàntic Can Papiol. L'acte serà de 12 a 14 hores. Més informació.
  • Refugis de Sant Antoni Abat: Aquest dissabte dia 1 d'octubre es tornen a iniciar les visites guiades als refugis ubicats sota l'església de Sant Antoni Abat, que es duran a terme el primer dissabte de mes d'octubre, novembre i desembre. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (no es poden inscriure més de 4 persones alhora). No es podran incriure menors de 10 anys i el preu per persona és de 2€. Inscripcions a l'oficina del Nucli Antic, al carrer Major, 39, de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores. En aquest moment ja només queden places pel proper dissabte dia 3 de desembre. Més informació.

  • Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html
EXPOSICIONS

  • Exposició "Aborígens" de Paco Plendolit. Aquest divendres dia 30 de setembre finalitza  l'exposició de l'obra pictòrica del vilanoví Paco Plendolit, a l'Associació Cultural Ateneu Vilanoví a la plaça Llarga núm.9. L'accés és gratuït.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada