dijous, 21 de juliol del 2011

Amb Art

El post d’avui el dediquem a Amb Art,  un taller artístic situat al carrer dels Picapedrers 27 on antigament hi havia la mítica floristeria Milà.

Amb Art neix l’any 2003 de la mà de l’Emma Sanchez i el seu company, José Mª Valle dos pintors barcelonins que van venir a Vilanova per emprendre un nou projecte d’obrir un taller de pintura i dibuix. L’Emma venia del món de les Belles Arts i es dedicava professionalment a la pintura havent fet diverses exposicions arreu del país i també a Portugal o a Malta. L’obertura del taller però va ser una aposta per dedicar-se a la docència i després de 8 anys de funcionament l’Emma segueix essent la persona que dóna les classes i s’encarrega de tota la organització.

Quan li preguntem sobre la història del taller, ens comenta que la idea inicial que ells tenien  ha anat evolucionant tant pel que fa a les especialitats com a la metodologia de treball. Per una banda, en un primer moment  només volien dedicar-se al dibuix i a la pintura  però amb el temps han anat ampliant les disciplines i actualment també s’hi pot aprendre escultura, ceràmica, joieria, fusing, tiffany’s, patchword i scrapbooking. 


A més, la metodologia de treball també ha anat canviat i actualment l’Emma ofereix un ensenyament molt més individualitzat i  flexible. Per exemple una modalitat és pagar una quota mensual que inclou el material necessari i que et permet anar al taller un o dos dies a la setmana les hores que et vagi bé i a més amb la possibilitat d’anar canviant de tècnica. Cal destacar que a part de l’Emma, en el taller també hi van participant professors especialistes en diferents disciplines sobretot de cara a aquells alumnes que tenen més coneixements o que volen aprofundir més en un tema. Per altra banda també es fan cursos intensius (seminaris i tallers) d’una tècnica concreta i a l’estiu també es fa un esplai pels nens. 


Amb Art és un espai acollidor i proper i una mostra d’aquest ambient és l’ampli ventall de persones de diferents edats que hi van a fer classe i que va a partir dels 4 anys. Així doncs ja no teniu excusa per ser uns artistes!

Podeu trobar-la totes les tardes de dilluns a divendres i els matins de dimecres, divendres i dissabte, contactar amb ella al telf. 678605171 o via correu electrònic al escola@ambart.com També disposa de web:  www.ambart.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada