divendres, 29 de juliol del 2011

Activitats al Nucli Antic del 29 al 31 de juliol

Cada divendres us informem de les activitats que es realitzen al nucli antic o estan organitzades per entitats de la zona. Aquest cap de setmana: 


  • Pujada de la senyera al campanar: Interpretació del Cant de la Senyera a càrrec de corals locals i dels Ministrers de la Vila-Nova. Divendres 29 de juliol a les 21:30 a la plaça de Sant Antoni 
  • Correfoc de Festa major: Recorregut: pl. de les Neus, c. de la Bomba, pl. de Sant Antoni, c. de l’església, pl. de Pau Casals, c. de Sant Antoni, pl. Llarga, c. dels Mercaders, pl. de les Cols, c. de Sant Gregori, rbla. Principal, carrer de l'Almirall Colom, c. de Sant Felip Neri, c. de la Fruita i pl. de la Vila. Divendres 29 de juliol de 22:30 a 00:00 h.  
  • El Tingladu 2011: Del 28 al 31 de juliol a partir de les 19h a la Plaça de les Neus (torneig de botifarra, actuacions musicals, etc). 
  • Trobada i exhibició castellera: Exhibició amb les colles: Castellers de Vilafranca, Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i Bordegassos de Vilanova. Dissabte 30, a les 18.30 h a la plaça de Pau Casals i cercavila fins la plaça de la Vila. 
  • Cercaentitats: Visita a diferents entitats sortint des de l’ateneu vilanoví. Dissabte 30 de juliol a 19 h a 22h . 
  • Caminada de Festa Major: Caminada familiar popular pels Colls. Distància aproximada 7km. Cal portar esmorzar i aigua. Punt de trobada: Llotja de Pescadors. Acabament al Molí de Mar. Diumenge 31, a les 8 del matí. 
  • Cercavila i exhibició de falcons: Amb la colla convidada Meaka DAntza Taldea d’Irun. Diumenge 31, a les 19h a la plaça de les Neus. Baixada per la Rambla Principal i fins la Plaça de la Vila.
  • Cantada de cors de Clavé: Amb la participació de les corals: Societat Coral Estrella Daurada de Sabadell. Diumenge 31, a les 19h a la Plaça de Pau Casals.





Visites guiades

Refugis de Sant Antoni Abat
  • Visites guiades: Continuen les visites guiades als refugis ubicats sota l'església de Sant Antoni Abat, tots els dissabtes de juliol i agost (excepte el dia 6 d'agost). Aquest dissabte 30      de juliol les visites es faran en dos grups, un baixarà a les 10 hores i l'altre a les 11 hores. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (no es poden inscriure més de 4 persones alhora). Inscripcions a l'oficina de Turisme.  


Museu Romàntic Papiol
  • Visites guiades: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses).  

La Sala

  • Visita comentada a l’exposició  Català Roca”. La Festa Vista per Tres Fotògrafs: Els fotògrafs de la família vallenca Català, ens van proporcionar una crònica ben documentada de la Festa al mediterrani . Les celebracions de la primavera, les de l'estiu , la tardor i l'hivern. El pas de l'any a través de les feines de l'economia agrària. Divendres 29 de juliol de 19 a 20:30 h .


Exposicions

  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de columnes (Primavera. Arts escèniques, visuals i música). A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre.
  • Exposició “Català Roca”. La Festa Vista per Tres Fotògrafs. Del 23 de juliol al 14 d’agost. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada