dimecres, 22 de juny del 2011

MIini Cash (CAN PEBROTS)

En Roger i en Maiol Virgili són la tercera generació d’una família arrelada al nucli antic de Vilanova. La seva àvia ja regentava un economat al Carrer de Santa Anna i posteriorment els seus pares van obrir el Mini-Cash al Carrer de Sant Onofre. Fa 15 anys, aquest comerç es va traslladar al Carrer de Santa Anna  número 6 i  des de llavors està regentat pels 2 germans que segueixen el negoci familiar. 


El Mini-Cash és un supermercat de barri, proper, familiar, d’aquells que en queden pocs, i que a més compta amb un valor afegit com és la forta aposta que en Maiol i en Roger  estan fent pels productes de proximitat i lliures de productes químics. I és que a part del Mini-Cash, els germans Virgili també es dediquen al conreu de productes de l’horta a Can Pebrots, un hort familiar situat a Mas Palau que també han tirat endavant.  S’han especialitzat sobretot en la producció de tomàquets de diverses varietats tradicionals així com d'altres productes de temporada.


Al Mini-Cash també tenen fruites i verdures d’altres productors però sempre intenten comprar-los el més a prop possible i directament al pagès. També hi podreu trobar una amplia gama d’altres productes ecològics de marques com Cal Valls o Vila Vella que van des de diferents tipus de pasta, farines, llet, conserves, o orxata. Destaquen també una oferta variada de productes de neteja i perfumeria ecològics.  

En Maiol i en Roger han aconseguit que el Mini-Cash segueixi sent el comerç tradicional de tota la vida i que alhora incorpori productes ecològics, ja que creuen fermament en la seva qualitat i en els seus beneficis per la salut, el mediambient i l’economia local. 

Els podeu trobar de dilluns a dissabte de 9h a 14h i de 17 a 21h i els diumenges de 10 a 14h al Carrer de Santa Anna 6. També podeu contactar amb ells  en el telèfon   93.814.29.24   o el correu electrònic info@canpebrots.com

Tenen facebook i estan elaborat una pagina web.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada