dimecres, 29 de juny del 2011

LUDOPLAÇA 2011


El proper dimecres 6 de juliol torna el servei de Ludoplaça a diferents espais del Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú, una ludoteca a l'aire lliure on els més menuts es podran divertir amb un bon grapat d'activitats infantils. La Ludoplaça s'adreça especialment a nens i nens de 3 a 9 anys i es farà tots els dimecres des del 6 de juliol fins al 31 d'agost, de les 18.30 a les 21.00h.

En aquesta tercera edició de la Ludoplaça, aprofitant que el Nucli Antic gaudeix d'un nou entorn renovat, les activitats infantils es realitzaran en tres places diferents: la plaça de les Neus, la de Pau Casals i la de les Casernes.


Quant a les activitats, es combinaran diversos tallers familiars a l'aire lliure on els participants hi podran anar passant per construir un instrument musical el 13 de juliol, coincidint amb el FIMPT, o fer uns punts de llibre el 3 d'agost per Festa Major o el 24 d'agost per la Festa Major de l'AV Casernes. La resta de dies es faran activitats com una ludoteca, un circuit de cars amb pedals o un sorral.
La Ludoplaça s'emmarca dins del Programa d'Infants i Joves del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic (PINA) que inclou diferents accions i té entre els seus objectius incrementar l'oferta d'activitats i serveis adreçades a aquesta franja d'edat.

Les activitats de la Ludoplaça són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Per demanar més informació us podeu adreçar a l'Oficina del Projecte d'intervenció Integral del Nucli Antic, al carrer Major, 39. Podeu trucar al telèfon 93 814 00 00 (ext. 2047),  escriure un correu electrònic a nucliantic@vilanova.cat.  







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada