dimecres, 23 de març del 2011

Envelliment actiu: atreveix-te amb el teatre !!


L'increment de l'esperança de vida en les societats actuals, implica un augment de la població conformada per persones grans.  És per això que s'incrementen les línies d'actuació amb voluntat a donar un paper actiu a la gent gran, un bé preuat per a futures generacions. Les iniciatives d'envelliment actiu tenen  com a finalitat donar un paper actiu a la gent gran a través d'activitats que fomentin una millor salut física, mental i social. 

Ets una persona d'avançada edat,  dinàmica i activa ?
Tens ganes de conèixer altres persones amb les mateixes preferençes que tu ?

El Pla de Gent Gran, conjuntament amb l'Oficina del PINA, organitzen diferents tallers adreçats a gent gran per descobrir quina és la seva capacitat i vocació teatral.  Aquesta és una de les activitats organitzades dintre el programa "Primavera activa  '11" adreçat a la gent gran i amb activitats al llarg dels mesos de març, abril i maig, com són visites culturals, cursets d'ofimàtica, xerrades, entre d'altres. 

En aquests tallers de teatre, mitjançant els interessos del grup també es treballaran aspectes com la comunicació, l’expressió corporal, la memòria, l’autoestima, el gaudi, i molts aspectes més que tenen a veure amb el benestar personal. El taller és a càrrec de Júlia Uviña Avila, pedagoga, formadora i coach. És una activitat gratuïta i té data i lloc:

Els divendres 1, 8, 15 i 29 d’abril i el 6, 13, 20 i 27 de maig, de 10 a 12 hores, a l'Orfeò Vilanoví        
Les places són limitades.  Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Oficina del Nucli Antic        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada